Samla all digital företagspost på samma ställe

Allt du gillar med Kivra – fast för ditt företag. Samla dina viktigheter som myndighetspost, fakturor, digitala kvitton och egna uppladdningar i en och samma app. Du synkar enkelt med bokföringssystem för att ditt arbete ska bli så smidigt som möjligt.

Bild som visualiserar Företagsbrevlådan

Samla alla viktiga dokument på ett och samma ställe

Förlora aldrig mer viktiga dokument. Använd Företagsbrevlådan för att samla företagets post, fakturor, kvitton och uppladdningar bara ett par klick bort.

Lägg din tid på viktigare uppgifter

Sluta slit håret över onödig admin och brandsläckande. Med Företagsbrevlådan kan du lägga din tid på att växa företaget istället.

Slipp hantera papper

Sköt dina betalningar smidigt digitalt istället för att samla på pappershögar. Dessutom bidrar du till en bättre miljö och en hållbar värld.

Dags att ta Kivra-klivet? Kom igång direkt!

Bild på Niloo Lopez VD på Smarkit

Om jag hade vetat att det bara tar några minuter att digitalisera all post till företaget så hade jag skaffat Kivra för företag i samma sekund som jag registrerade bolaget. Nu slipper jag pappersarbete och vet att viktig post kommer direkt till vår digitala brevlåda, vilket är så skönt. Jag kan också dela information med övriga ägare automatiskt och vi slipper scanna in och maila allt.

Niloo Lopez, VD och grundare, Smarkit Agency

Våra tjänster

Allt du behöver för att komma igång

Det är superenkelt! Om du har detta kan du skapa Företagsbrevlådan nu direkt!

1

Privat Kivra-konto

Skaffa det här
2

Mobilt BankID

3

Företagets organisationsnummer

4

Du behöver vara firmatecknare av bolaget

Bild kvinna asiatiska drag med mobil

Livet med vs utan digital företagsbrevlåda

Du vill fokusera på att växa företaget, inte på att sortera papper. Du vill jobba var du vill, men får fysiska brev. Du bävar för när revisorn ber dig hitta dokument. Det här är vanliga scenarion för företagare idag. Men de som väljer Kivra som digital företagsbrevlåda upplever en helt annan vardag där det dagliga arbetet som företagare plötsligt blir mycket smidigare.

deklaration-for-companies-img3

Deklarera som företagare

Det kan vara svårt att deklarera! Här har vi samlat lite information om företagsdeklarationen och hur Företagsbrevlådan förenklar för dig som företagare.

Vanliga frågor

  • Hur registrerar jag en Företagsbrevlåda?

  • Nu har jag aktiverat Företagsbrevlådan, vilken post kommer jag få via den nu?

  • Hur vet jag om jag får ett nytt brev i Företagsbrevlådan?

  • Kan min revisor eller kollega få tillgång till Företagsbrevlådan?